Comunitatea AmCham Moldova s-a întâlnit cu directorul SFS

  • 28.09.2023

Comunitatea AmCham Moldova s-a întâlnit  joi, 28 septembrie, cu Petru Rotaru, directorul Serviciului Fiscal de Stat (SFS), în cadrul unui Business Breakfast, pentru a discuta o serie de subiecte de interes sporit pentru mediul de afaceri.

„Aportul businessului la îmbunătățirea cadrului normativ auxiliar este unul esențial și definitoriu, or, în tot ce ne propunem să realizăm, dacă am acționa separat, nu am atinge rezultatul dorit”, a remarcat Petru Rotaru. În opinia sa, rezultate obținute din această conlucrare sunt atât în beneficiul mediului de business, cât și al întregii societăți.    

Discuțiile s-au referit la managementul electronic al vânzărilor, oportunitatea implementării mecanismului privind prețurile de transfer, e-factura, desfășurarea vizitelor și a controalelor fiscale, politicile fiscale etc.

Membrii comunității AmCham au apreciat gradul înalt de deschidere și interacțiune cu mediul de afaceri din partea autorității fiscale a statului și și-au exprimat speranța că această conlucrare va continua în beneficiul și pentru prosperarea economiei și a întregii țări. 

Latest Advocacy on the Go