News


AmCham

Members Spotlight

Current number of members131

Ce știi despre DCFTA?

December 29

În beneficiul mediului de afaceri din Moldova, o serie de instituţii au propus să fie dezvoltată o Strategie de informare şi educare complexă privind Acordul de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA), în contextul în care, odată cu intrarea acestuia în vigoare, au loc treptat o serie de modificări legislative şi normative care conduc la schimbarea aproape integrală ale condiţiilor de derulare a unei afaceri în Republica Moldova.

Astfel, DCFTA vizează atât companiile care se orientează spre alte pieţe, în special cele ale UE, dar şi companiile care activează doar în raza Republicii Moldova (fie investitori locali, sau străini).

Ne propunem ca Strategia de comunicare DCFTA să răspundă nevoilor de informare absolut a tuturor categoriilor de audienţe din ţară, vom aprecia foarte mult să alocaţi maximum 5 minute din agenda Dvs. pentru a completa chestionarul de la link-ul de mai jos.

Ţinem să vă asigurăm că informaţia livrată de Dvs. este confidenţială şi va fi utilizată exclusiv pentru dezvoltarea Strategiei de informare şi educare privind DCFTA.

Completaţi Chestionarul în limba Română sau Rusă


2019 AmCham General Sponsors

FinComBank MAIB NCH SEBO