CACIC și AmCham Moldova vor organiza cea de-a doua ediție a Conferinței Internaționale de Arbitraj Comercial „Soluție inteligentă pentru rezolvarea litigiilor între profesioniști”

  • 15.11.2023

Curtea de Arbitraj Comercial Internațional din Chișinău (CACIC) și Camera de Comerț Americană din Moldova (AmCham Moldova) vor organiza pe 30 noiembrie la Chișinău cea de-a doua ediție a Conferinței Internaționale de Arbitraj Comercial cu genericul: „Soluție inteligentă pentru rezolvarea litigiilor între profesioniști”.

Evenimentul va oferi mediului juridic și celui de afaceri din Republica Moldova prilejul de a discuta subiecte de actualitate legate de arbitrajul comercial național și internațional.

Conferința va întruni reprezentanți ai mediului de afaceri și ai celui academic, arbitri, avocați și juriști corporativi pentru a discuta și dezbate idei cu privire la evoluțiile recente și tendințele din domeniul arbitrajului.

Evenimentul va include două paneluri de discuție, axate pe arbitrajul comercial național și internațional.

Pentru mai multe detalii despre conferință vă rugăm să accesați pagina web a evenimentului: https://arbitrationconference.com/.

 

La fel, puteți contacta:

Victor BACIU, policy manager, AmCham Moldova

068194222

Latest AmCham News