• 17.11.2019

În 2019, pînă la moment, CCF a lucrat direct cu 318 copii, cazuri noi referite în programele nostre. În acelaș timp continuând să monitorizăm alți peste 600 din anii precedenți. Abordarea care o avem este una individual pentru fiecare situație, consultând și auzind dorința copilului, iar familiile lor fiind asistate, consultate și sprijinite pentru ași găsi echilibrul către schimbarea pozitivă.

Vă propunem câteva acțiuni planificate până la finele 2019, oportunități de implicare, prin care contribuiți la susținerea programelor de sprijin familial CCF /HHC Moldova:

17 noiembrie, Palatul Republicii, 17:00, Gala Generozității alături de Valentina Nafornița. Un program artistic pregătit exclusiv pentru această seară.

Veți avea posibilitatea să savurați cel mai apreciat spumant al momentului și vinuri care au cucerit gusturile pe plan mondial – oferite de PURCARI.
Doritorii să continue seara, dar și să contribuie și mai mult la susținerea copiilor, pot participa la o licitație inedită urmată de o cină la Berd’s Hotel, imediat după concert. Mai multe detalii aici

Biletele pot fi procurate:
- online pe iTicket.md 
- prin transfer bancar, contactând pentru detalii 060190099 Aici vom include serviciul gratuit de livrare a biletelor.
- cash la sediul CCF Moldova, str A. Pușkin 16, of 5.

1 noiembrie -20 decembrie Carduri de Crăciun desenate de copii din programele CCF/HHC Moldova. La procurarea fiecărui card aveti opțiunea să plasați, logo-ul companiei sau numele în spațiul rezervat. Resursile financiare colectate sunt orientate 100% in sustinerea muncii pentru copii.

17 decembrie – Seara Aventurilor alături de Iulian Bercu. Biletele în vînzare din 20 noiembrie. Vom avea o ediție specială de final de an, cu noi experiențe și noutăți. Detalii aici: https://ccfmoldova.org/event/seara-aventurilor

1 noiembrie- 25 decembrie, Leru-i ler cu toți acasă. Procurând decorații de Crăciun de la Global Store, donezi pentru 2 familii care riscă să-și piardă copii din cauza condițiilor de trai precare.

Dorim să ne fiți alături, să vă bucurați de acțiunile propuse, știind că, de fapt, fiecare are un impact frumos în viețile copiilor.