• 30.05.2019

Data: 30 - 31 mai

Ora: 09:00

Locul desfășurării: Radisson Blu Leogrand Hotel

Detalii și înregistrare

Circa 500 persoane: delegații oficiale ale orașelor înfrățite cu Chișinăul, comunitățile locale, semnatari ai acordurilor de cooperare / memorandumuri, investitori străini și locali, mediul academic, sectorul asociativ etc. vor participa la prima ediție a Forumului investițional Chișinău.

Agenda Forumului include o sesiune plenară, unde vor participa reprezentanți locali cât și din afara țării, nume de rezonanță din domeniul businessului.

Forumul va include 8 paneluri de discuții care vor aborda tematici privind intensificarea fluxurilor de capital în municipiu, atragerea atenției investitorilor străini asupra economiei capitalei, cu potențial de dezvoltare, precum și de identificare/promovare a proiectelor de perspectivă.

Programul conține și vizite ale participanților la reuniune în cadrul întreprinderilor municipale, entități economice cu potențial de dezvoltare. Astfel, autoritățile locale mizează pe stabilirea unor parteneriate dintre municipalitate și mediul de afaceri.

Inițiativa privind desfășurarea Forumului investițional Chișinău aparține Administrației publice locale și are drept scop atragerea fluxurilor investiționale pe domenii cu potențial de dezvoltare în municipiul Chișinău, prin intermediul investitorilor străini.