• 17.05.2018

Data: 17 Mai

Ora: 18:00

Locul desfășurării: Tekwill (str. Studenților 9/11, Chisinau, Moldova)

Preț Bilet: 400 lei (individual), 1000 lei (echipa), 1400 lei (VIP) 

Pentru a primi codul promoțional contactați prin email AmCham. Numărul codurilor este limitat*

Pe 17 mai, la Tekwill, ex-prim-ministru RM Ion Struza și antreprenorul Veaceslav Cunev, vor participa la conferința BUSINESS INSiDER LIVE, organizată de către compania BIZZ împreuna cu Iolanta Mura, femeie de afaceri și autorul emisiunii televizate BUSINESS INSiDER.

Conferința BUSINESS INSiDER este o nouă experiență oferită telespectatorilor emisiunii televizate BUSINESS INSiDER cu Iolanta Mura care este difuzată în fiecare săptămână la postul TV8.
De această dată, participanții vor avea ocazia nu doar să privească interviul Iolantei Mura cu invitații dar și să participe activ în discuția cu invitații conferinței. Ambii invitați vor aborda tema – Business-ul viitorului: globalizare, dezvoltare tehnologică și perspectivele Moldovei.

Pentru a participa la eveniment, este nevoie să vă înregistrați pe site-ul http://bizz.md/insider/ sa la nr. de telefon 062 012 127.
Costul de participare la conferință sunt: 400 lei – bilet individual, 1000 lei – pentru 3 persoane și 1400 lei pentru bilet VIP, care inculde o cină VIP cu Ion Sturza, Veaceslav Cunev și Iolanta Mura după eveniment.

Eveniment organizat cu sprijinul companiei BIZZ, organizatorul celor mai importante evenimente business din țară.