• 05.10.2017

Training “Concurența și legea – costul ignoranței”
Organizator: Camera de Comert Americana din Moldova (American Chamber of Commerce in Moldova)

Eveniment organizat în cadrul Moldova Business Week.

Data: 5 octombrie, 2017
Timp: 15:00-17:00
Locație: Radisson Blu Leogrand Hotel, sala Blue Lounge, et. 2
Formatori: avocați din cadrul ACI Partners din Chișinău
Limba de lucru: româna

Detalii training: Concurența este un fenomen prezent peste tot în jurul nostru. Este baza economiei practic în orice țară din lume. Ca orice alt fenomen, concurența este bazată pe reguli, care doar aparent sunt simple.

Deoarece concurența este importantă, încălcările regulilor care o guverneaza sunt considerate foarte grave în legislația Republicii Moldova. Consecințele - mai ales cele financiare - sunt și ele situate între grave și foarte grave.

În acest cadru există o oază de siguranță: prevenirea încălcărilor și eliminarea riscului de amenzi și despăgubiri. Pentru asta, aveți nevoie să știți exact unde pot fi comise greșeli și cum să le evitați. Decât să învățați din experiența personală, este mult mai bine să învățați de la experți, care știu să vă îndrume astfel încât să fiți mereu în zona de siguranță.

Cursul oferit în premieră pentru Republica Moldova de către AmCham Moldova oferă ocazia de a învăța de la experți și de a discuta cu aceștia aspectele care vă preocupă.

Cursul se adresează oricărui agent economic care este conștient că un cost mic, al prevenției, este întotdeauna preferabil costului foarte mare al încălcării.

Accesul este gratuit dar înregistrarea prealabilă este obligatorie (online sau la +373 22 211 781)!