• 06.11.2015

 Evenimentul are drept scop evaluarea progresului și a impactului economic până în prezent, precum și abordarea noilor provocări și perspective din cadrul CEFTA. În cadrul acestuia vor fi abordate, în special, subiecte privind facilitarea comerțului, cooperarea vamală, comerțul cu servicii și promovarea investițiilor. În acelaşi context, în timpul CEFTA WEEK, la data de 23 - 26 noiembrie 2015 la Comitetul Mixt al Miniștrilor CEFTA, țările membre vor revizui implementarea acestui Acord ambițios și vor adopta decizii privind următoarele acțiuni de dezvoltare și stimulare a relațiilor comercial-economice în regiune. 

Agenda Evenimentului

În anul curent, CEFTA WEEK își propune să reliefeze importanța politicii comerciale în creșterea economică, în contextul integrării regionale, precum și interacțiunea politicilor comerciale cu alte domenii relevante.
Adiţional, dorim să remarcăm faptul că CEFTA WEEK poate servi drept un forum pentru dialog între părţile interesate privind dezvoltarea în continuare a Acordului vizat. Concluziile și recomandările vor fi ulterior prezentate Comitetului Mixt pentru examinare, care urmează a fi luate în considerare la elaborarea programelor de activitate pentru structurile CEFTA.

Vă rugăm să ne informați cu privire la disponibilitatea dvs. și/sau a reprezentanților instituției dvs. până pe 9 noiembrie, 2015, contactându-ne
la adresa de email: info@proimagine.md sau tel.: +373 22 815131, +373 69120822 / fax: +373 22 815132.

Vom fi onoraţi de prezenţa dvs. la cea de-a VII-a ediţie a CEFTA WEEK, organizată cu suportul Programului Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională „Comerţ, Investiţii şi Reglementarea Activităţii de Întreprinzător” (BRITE).