• 21.10.2015

Pe data de 30 noiembrie, KPMG în Republica Moldova vă invită la un curs privind aspectele care trebuie luate în considerare cu precădere în documentarea tranzacțiilor intra-grup din punct de vedere al prețurilor de transfer.

Cui se adresează?

Cursul se adresează, în principal, persoanelor cu atribuții de conducere sau în domeniul financiar-contabil (de exemplu CFO, CEO, persoane din cadrul departamentului financiar, de controlling sau contabilitate) din cadrul societăților care fac parte din grupuri de societăți românești sau multinaționale, din orice industrie și este, în același timp, o oportunitate de a schimba idei și experiențe cu restul participanților.

Obiectivele cursului

Într-un context mondial în care atât atenția diverselor organisme cât și a autorităților fiscale din tot mai mult jurisdicții se concentrează asupra păstrării și taxării profiturilor în țara lor, prețurile de transfer devin un instrument tot mai utilizat în acest scop.

Evenimentul are ca obiectiv prezentarea unora din cele mai importante aspecte legate de documentarea tranzacțiilor intra-grup din punct de vedere al prețurilor de transfer, practica regională în ceea ce privește controalele în materie de prețuri de transfer, cazuri practice, precum și tendințe mondiale în materie. Toate aceste aspecte vor fi prezentate și din prisma proiectului legislativ în materie de prețuri de transfer.

Prezentările vor combina unghiul teoretic cu abordarea practică, principalele teme abordate fiind:
• Metodele de documentare a prețurilor de transfer și mitul comparabilelor perfecte;
• Exemple de analiză și documentare în materie de prețuri de transfer;
• Tendințe mondiale: transparență, substanță și coerență, în documentarea tranzacțiilor;
• Tranzacțiile financiare și documentarea lor din prisma prețurilor de transfer.

Instructori:

Cursul va fi susținut de profesionişti experimentaţi ai KPMG:
Cristina Voicu (Vasilescu), Senior Manager, Servicii privind prețurile de transfer, KPMG în România;
Oana Motoi, Manager, Servicii de asistență fiscală, KPMG în România și în Moldova.
În eventualitatea în care considerați oportună participarea la acest eveniment, am aprecia prezența dumneavoastră şi vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări în acest sens.

RSVP
Veronica Milescu
Tel. +373 22 201 884
Fax. +373 22 540 499
vmilescu@kpmg.com