• 19.02.2015
Data: 19 februarie
Ora: 14:00-17:00
Locatia: of. AmCham, Puskin 45B
 
        Pentru a creste atat calitatea serviciilor cat si suportul si impactul lor in business, departamentele HR trebuie sa se reinveteze continuu, sa se transforme si sa se adapteze la cerintele actuale ale mediului de business.
Cea mai mare oportunitate este ca profesionistul HR sa devina un real Partener de Business, aceasta fiind modalitatea prin care HR-ul poate aduce valoare adaugata intr-o organizatie.
Acest curs ii ajuta pe participanti sa inteleaga importanta HR Business Partner, sa afle care sunt competentele si abilitatile necesare si care este drumul pe care un specialist HR trebuie sa il parcurga pentru a fi perceput ca un veritabil Partener de Business in cadrul organizatiei.

 

Repere din continutul workshop-ului:
 
  • Cum trebuie gandit rolul HR Business Partner
  • Care sunt asteptarile companiei de la Departamentul HR
  • Care sunt competentele si abilitatile unui HR Business Partner
  • Cum isi poate construi un HR Business Partner propriul brand
  • Care sunt barierele si oportunitatile pentru acest rol
  • Cum masuram impactul unui HR Business Partner in cadrul organizatiei
 
Traineri:
Oana Datki este South East Europe Managing Partner, Consulteam Romania - reprezentant Mercer si TACK International. Oana are o experienta de peste 10 ani in conceperea, personalizarea si implementarea programelor de compensatii si beneficii pentru companii mari si medii din diferite arii de activitate. De peste 5 ani coordoneaza organizarea de studii salariale, evaluari de posturi si proiecte de job grading pentru mai mult de 200 de companii multinationale si locale.     
 
Smaranda Schnel – Consultant Senior TACK International. Cu o vasta experienta in Resurse Umane de peste 17 ani intr-un mediu international, Smaranda a detinut toate pozitiile relevante in Resurse Umane: Dezvoltarea Oamenilor si a Organizatiei, Recrutare si Selectie, Invatare, Cultura Organizationala, etc. Smaranda a creat si livrat programe complexe pentru toate nivelurile de management, pe teme de Leadership, Coaching, Comunicare si Management al Performantelor. Este un leader proactiv si orientat catre business, cu experienta in sprijinirea organizatiilor pe parcursul unor procese complexe de tranzitie si in dezvoltarea unor echipe talentate in medii competitive.