• 12.05.2014

Data: 12-13 mai
Orele: 9:00-17:00

Employeeship reprezinta una din contributiile majore TMI cu privire la coordonarea culturii organizationale. Cand fiecare angajat isi foloseste din plin resursele pentru succesul companiei si al sau, apare un anumit tip de angajament personal. Este ceea ce numim noi "Employeeship". Intr-o cultura de tip "Employeeship" fiecare se simte responsabil pentru rezultate, este loial companiei din care face parte si ia initiativa in dezvoltarea, imbunatatirea si inovarea organizatiei.

TMI organizeaza la Chisinau in 12-13 mai cursul deschis Employeeship.

Acest workshop combina discutii ghidate cu prezentari de concepte relevante, exercitii individuale si de grup, fiind presarat cu exemple si studii de caz.

In urma acestei sesiuni, participantii vor sti mai bine sa:
- vada schimbarea ca pe un element cheie al vietilor lor, sa fie de acord cu schimbarea si sa-si adapteze comportamentul in functie de noile provocari aparute,
- provoace paradigmele pentru a imbunatati rezultatele,
- constientizeze importanta rolului propriu in echipa si in organizatie,
- isi armonizeze interesele personale cu cele ale companiei,
- mobilizeze energia pentru supravietuirea si succesul companiei,
- inteleaga puterea lucrului in echipa si castigul personal pe care-l pot obtine muncind in echipa,
- isi asume responsabilitatea pentru succesele cat si pentru insuccesele companiei,
- manifeste un simt de loialitate si angajament fata de organizatia din care fac parte,
- preia initiativa pentru a obtine rezultate mai bune,
- se dezvolte individual, profesional si personal,
- contribuie la comunicarea organizationala, la un climat emotional pozitiv si motivant,
- dezvolte atitudinea necesara pentru a obtine rezultate exceptionale atat la serviciu, cat si in viata personala,
- sa recunoasca meritele si eforturile celorlalti, consolidandu-le stima de sine.

 

TMI este una dintre cele mai mari si mai respectate firme de training si consultanta din lume, infiintata in 1975 in Danemarca de catre Claus Moeller si avand birouri in peste 40 de tari. TMI este fondata si condusa in Romania, din 1999, de Octavian Pantis, membru al Professional Speakers Association for Europe.
TMI inseamna peste 5 milioane de cursanti - din care peste 50.000 in Romania - care si-au imbunatatit performantele profesionale participand la cursurile specializate din domeniul managementului. TMI a fost desemnata de catre European Service Industries Forum (ESIF) numarul 1 in ceea ce priveste calitatea serviciilor de training in Europa. .
TMI Romania a fost desemnata "Compania de Training a Anului 2010 " si "Compania de Training a Anului 2007" , in urma unor studii derulate de catre Business-Edu, la care au participat 400 de specialisti de resurse umane din Romania. In urma acelorasi studii programul "Employeeship" dezvoltat de catre TMI a fost desemnat "Cel mai Creativ Program de Training al anului 2008 ", iar Octavian Pantis a fost desemnat "Trainerul Anului 2010".
 

Locurile la cursul deschis sunt limitate.
Pentru inscrieri si informatii suplimentarene puteti contacta la telefon: +40 21 319 77 10, sau la adresele de e-mailoffice@qualians.ro.
office@tmi.ro

Reduceri pentru membrii AmCham:
1 persoana: 480 euro + TVA / persoana
2 – 3 persoane: 380 euro + TVA / persoana
4 sau mai multe persoane: 280 euro+ TVA / persoana