• 25.09.2013

 Va invitam sa participati in data de 25 septembrie, intre orele 15:00 – 17:00 la prezentarea tendintelor privind salarizarea, pachetului total de recompense cat si a fortei de munca pe piata din Republica Moldova.

Va oferim informatii valoroase privind strategiile de compensare si beneficii adoptate de organizatii private de top, pentru a creste rezultatele de business si pentru a fi eficiente in mediul actual de afaceri.

Scopul prezentarii este de a va furniza un rezumat al rezultatelor studiului salarial Mercer pentru 2013, cat si de a discuta tendintele pentru 2014. Speram ca aceasta intalnire va fi o sursa valoroasa de informatii cat si o ocazie de a va intalni cu alti manageri si specialisti de
resurse umane din Chisinau.

Va rugam sa ne confirmati interesul dumneavoastra de a participa, pana la data de 20 septembrie la adresa: andreea.udrea@tack.ro sau la telefon: 0040722396739

Speram ca veti putea participa la acest eveniment si asteptam cu nerabdare sa ne intalnim.

Pentru cei interesati, va asteptam si in prima parte a zilei, de la ora 9.00 - 15.00 la programul Coaching for Managers sustinut de TACK INTERNATIONAL Romania & Republica Moldova.

http://www.tackinternational.com/sites/tack.guavadev.dk/files/coaching-dezvoltareacontinua.pdf